Problem i äldre webbläsare

Vår webbplats fungerar inte längre i äldre webbläsare, men du kan ta del av vårt innehåll på andra sätt.

Detta gäller framför allt webbläsaren Internet Explorer 8 och den webbläsare som finns på telefoner med Android 2.3.6 och tidigare.

Internet Explorer 8 på Windows XP

Windows XP stöds sedan 2014 inte längre av Windows själva och supporten för Internet Explorer 8 upphörde i januari 2016.

Det finns andra webbläsare för Windows XP där vår webbplats fungerar bättre, som Chrome och en ovanlig webbläsare som heter Maxthon. I Opera och Firefox fungerar en del av innehållet (MP3-ljud) men inte allt (AAC, som vi bland annat använder för musikprogram i efterhand och till våra ljudklipp).

Du som kan installera en av dem, kan fortsätta att lyssna den vägen, men rekommendationen är att, om möjligt, uppgradera din dator till ett nyare operativsystem.

Läs mer hos Microsoft (nytt fönster):
Supporten har upphört för Windows XP

Lyssna direkt på kanaler
Det går fortfarande att lyssna direkt på våra kanaler med hjälp av direktlänkar som öppnas i till exempel Windows Media Player. Här finns länkar till alla våra kanaler:
Direktlänkar: MP3-länkar, 128 kbps

Lyssna på avsnitt i efterhand
Många av våra program kan du lyssna på trots att spelaren på vår hemsida inte längre fungerar, genom att ladda hem avsnitt till din dator.

Tyvärr finns inte denna möjlighet för alla våra program.

Läsa våra nyheter
Det finns andra sätt att läsa våra nyheter än genom vår hemsida. Ett är att gå till den enkla sajten http://mini.sr.se

Android 2.3.6 och lägre

Den inbyggda webbläsaren i äldre versioner av Android fungerar inte längre. Om det finns möjlighet att installera en app som Opera, Chrome eller Firefox, så bör dessa fungera bättre.

Att lyssna direkt på kanaler samt att läsa nyheter fungerar på sajten http://mini.sr.se

De program som ligger ute för nedladdning, kan du ladda hem och lyssna på, trots att vår egen spelare på hemsidan inte längre fungerar.

Vi vill hjälpa dig

Vill du att vi förtydligar något av en tipsen ovan eller om du har en annan webbläsare där det slutat fungera, så vänd dig till vårt supportforum för råd.

Allt vårt innehåll går inte att nå med äldre webbläsare, men vi vill göra vad vi kan för att hjälpa dig att ta del av vårt innehåll.
Sveriges Radios supportforum (nytt fönster)